Dingen te doen

Dingen te doen

De werk- en leerplek is veel meer dan alleen het runnen van de boerderijwinkel. We kijken naar wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn. We werken met elkaar voor diverse projecten. Misschien hou jij wel van koken of wil je juist creatief bezig zijn, wij hebben heel veel verschillende dingen te doen. Je mag het ook gewoon mee beleven.

Boerderijwinkel

We runnen vier dagen de boerderijwinkel in Nieuwe Tonge, dat betekent dat we de winkel aanvullen, bestellingen doen, zorgen voor kwaliteit en zorg voor onze klanten. We helpen u graag met het maken van een cadeau-pakket tot het sjouwen van uw spullen naar de fiets of auto.
In de boerderijwinkel hebben we de lekkerste groenten. We halen die achter de winkel zo van het land. Je mag altijd mee om te kijken waar het groeit. De boer is de broer van Dingena. Ze zijn samen opgegroeid op een boerderij. Boer en zus dus.
Wilt u meer weten over de winkel klik dan hier beneden

Catering

Viert u een feestje, klein of groot, wij kunnen veel voor u betekenen.
Met al dat lekkere, vooral lokale groente en fruit maken we samen de lekkerste gerechten. Appeltaart of cake, kruukplaetjes, een salade of lekkere broodjes gezond.
We serveren dit natuurlijk in stijl, in een vrolijk gekleurd schort met gebak op een stippeltjesbord. Mjammie dat wordt smullen!
We staan op evenementen op het eiland of op feestjes bij iemand thuis. Soms verzorgen we zelfs de catering voor een bruiloft!

De Boer Op

U vraagt, wij draaien. We doen van alles voor oa bedrijven: We geven gezonde bakworkshops met The Sugarfighters We koken met kinderen bij de boer, we maken slinkgers, kaarsen, doen inpakwerk en werken samen met lokale ondernemers.