Zus en Zo

Zus en Zo

Even wat meer over Dingena

Eigenlijk wil ze daar geen aparte pagina voor, want het gaat niet om haar. Ze wilde liever ook niet op de foto. Het gaat haar om jullie, de mensen. En dat snappen wij. Alleen wij denken dat door iets over haar te vertellen we jullie ook nog iets meer kunnen laten proeven van Boer en zus en waarom er zoveel passie in zit.

Daarbij kunnen we ons voorstellen dat je als ouders of familie wilt weten waar je kind of partner heen gaat. Dussss…Dingen over Dingena..echt een dingetje. 
Zo is ze altijd heel vrolijk. Iets dat echt fijn is als je je misschien zelf niet helemaal happy voelt. Bij haar is het glas altijd half vol.

Ze werkt zelf al jaren met mensen die even wat afstand hebben tot werk. Ze weet precies wat er lastig is en minder leuk. En nog veel belangrijker, ze weet hoe ze jou daarbij kan helpen. Ze heeft altijd een luisterend oor.  Er is altijd tijd om gewoon even te kletsen.

Ze is motiverend zonder dwingend te zijn. Dingena staat erom bekend mensen dingen te laten doen, die ze eerst niet gedacht hadden te kunnen. Iedereen durft wel iets niet, zegt ze dan, samen gaat het ons lukken…en uiteindelijk heb je het zelf gedaan.

Supertrots is ze op haar mensen. Ze straalt van oor tot oor als iets is gelukt of als iemand ‘gewoon’ een dag blij is.

Als begeleider van mensen met verschillende problematieken is ze ervaren en betrokken. Of iemand nu op latere leeftijd een herseninfarct heeft gehad of nog jong is en z’n weg zoekt. Haar kracht zit in het een op een er zijn voor haar mensen. Dingena zelf zegt zeker niet perfect te zijn en dit ook juist te delen met haar mensen. Door mijn onzekere kant te laten zien, geef ik ruimte aan de ander dit ook te doen.